HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.25. 09:17 építészke

Főzni fognak saját csatornájukon Sánta Laciék...

Az ismert színész párjával gondolt egy nagyot, és új projektbe vágták virtuális fejszéjüket. Saját Youtube-csatornát indítottak, amelyen ezentúl főzős tartalmakat (is) láthatnak majd a feliratkozók. A sorozat címe eléggé beszédes: "Hárman párban a konyhában". A koncepció egyszerű, jól ismert: a "Nyerő páros" című műsorral 2018 őszén szélesebb körben ismertté váló sztárpár egy-egy hírességet hív meg a saját konyhájába, hogy egy remek főzés mellett az összes titkát megtudakolják. Persze, nem Laciék az egyedüliek, akiknek kreatívaknak kell lenniük annak érdekében, hogy megpróbálják a járványügyi helyzet miatti karanténban szórakoztatni követői bázisukat. Nem is áll messze tőlük a gasztronómia, hiszen mindketten bizonyították tehetségüket ezen a téren az RTL Klub "szakirányú" produkciójában, a "Konyhafőnök VIP"-ben. Nem is kell mást tenni, mint ezt a tapasztalatot átültetni az otthoni konyhába, és máris kész egy eléggé nézett széria a Youtube-on. Az első adás szombat délután lesz, a vendég személye - egyelőre - titok... (A fotó forrása Sánta László Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

santa_laciek_is_fozomusort_inditanak_a_youtube-on.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom sorozat rtl klub nézettség youtube színész konyha műsor bejegyzés projekt főzés híresség titok oldal gasztronómia pár csatorna tapasztalat tehetség vendég kreativitás járvány karantén forrás produkció feliratkozás meghívás széria adás bizonyítás követő sztárpár szórakoztatás ismert instagram sánta lászló nyerő páros konyhafőnök vip hárman párban a konyhában


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6215565002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása