HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.23. 18:56 építészke

Kolosi Péter első bejegyzése...

Természetesen, a járványveszély alatt is megpróbálunk naprakészek lenni, és nyomon követni azt, hogy mi történik a sztárvilágban manapság. Biztosak vagyunk benne, hogy sokan próbálnak együtt tanulni a gyerekekkel, miközben home office-ból oldják meg munkahelyi feladataik egy részét. És akkor még a napi teendőkről nem is beszéltünk, írtunk. Szóval, valószínűleg, többen vannak olyanok, akiknek újdonságként hat az a hír, hogy Kolosi Péter átesett az Instagram tűzkeresztségén, és megosztotta élete első bejegyzését. Ebben - anyacsatornája nevében - köszönetet mond mindazoknak, akik a kialakult helyzetben is helyt kell álljanak, nem bújhatnak az otthoni munkavégzés sokszor kétes álarca mögé. Az RTL Klub programigazgatóját, egyébként, új követték több, mint 800-an, hogy eddig egyetlen tartalmat sem osztott meg saját közösségi felületén. Bízunk benne, hogy a lenti képpel megtört a jég, és hamarosan a második fotót is megnézhetjük Kolosi Péter profiljánál... (A fotó forrása Kolosi Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kolosi_peter_elso_bejegyzese_az_instagram-on.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom közösség rtl klub profil hír tanulás program újdonság próba bejegyzés igazgató köszönet oldal csatorna otthon felület munkahely járvány megosztás forrás helytállás követés feladat sztárvilág kolosi péter tűzkeresztség home office teendő naprakész instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4715556728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása