HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.21. 08:57 építészke

Bizonytalan ideig nem lesznek leleplezések a TV2-n...

Ahogy az várható volt, a kereskedelmi televíziók is szűkítik annak a lehetőségét, hogy a koronavírus járványszerű elterjedését elősegítsék - magyarul, minden olyan saját gyártású műsorral igyekeznek leállni, amelyben sokan vannak összezárva zárt térben. Múlt hét vasárnap közönség nélkül, előre felvett formában lelepleződtek celebjeink a "Nicsak, ki vagyok" című show-ban, de a TV2 úgy döntött, hogy még ez is veszélyes a televízió alkalmazottjaira nézve, ezért - bizonytalan ideig - felfüggesztette a produkció készítését, de holnap este még képernyőre kerül az utolsó rögzített rész. Erről Tilla tájékoztatta videóüzenetben követői bázisát saját közösségi felületén, de a kereskedelmi csatorna is kiadott egy közleményt, amelyben megerősítik, hogy munkatársaik védelme, egészsége mindennél fontosabb, és bíznak benne, hogy mielőbb újraindulhatnak az adások. Mi ezt ebben reménykedünk... (A fotó internetes forrásból származik.)

nicsak_ki_vagyok.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség tv2 internet celeb leállás egészség közlemény veszély műsor indulás remény gyártás show televízió csatorna védelem lehetőség tájékoztatás alkalmazott járvány kereskedelmi készítés felfüggesztés forrás leleplezés rész produkció képernyő megerősítés munkatárs rögzítés adás terjedés követő fontosság koronavírus nicsak ki vagyok feület


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr615544280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása