HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.03.02. 14:01 építészke

Szemüveges lett Farkasházi Réka...

Az ismert színésznő is a nem olyan jól látók táborát erősítette már egy ideje (saját bevallása szerint), és sok esetben rövid is volt a keze ahhoz, hogy valamit elolvasson. Ezt megelégelendő, szemészeten járt, amelynek a "végeredménye" a lenti képen látható. A fotó melletti bejegyzésben, egyébként, Réka még arról is ír, hogy eddig sokkal fontosabb volt neki az, hogy másoknak megfeleljen, az ő véleményük szerint cselekedjen, és sokan szeressék. Manapság ezek a szempontok már egyre kevésbé izgatják, sokkal inkább a saját maga és családja boldogságát tartja szem előtt. Ebben a szemüvegnek biztosan nagy hasznát veszi majd. Úgy érzi, hogy már elég bölcs és tapasztalt ahhoz, hogy ne frusztrálja magát ehhez hasonló dolgokon, és kevésbé legyen szorongó emiatt. Ezzel maximálisan egyetértünk, és bízunk benne, hogy egyre kevesebben "ülnek fel" a megfelelési kényszer vonatára - kortól és nemtől függetlenül... (A fotó forrása Farkasházi Réka Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

farkashazi_reka_szemuveges_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény olvasás család farkasházi réka szorongás boldogság bejegyzés színésznő szeretet bevallás tábor oldal bölcselet tapasztalat bizalom megfelelés szemüveg frusztráció forrás szempont szemészet kényszer ismert egyetért instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8615515256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása