HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.27. 14:11 építészke

Akinek még a haja is nyaral...

Nemrég arról írtunk, hogy Kováts Vera feltöltött egy smink nélküli szelfit magáról saját közösségi felületén, amelyen a saját haját "kritizálta". Ezúttal egy másik fiatal énekesnő önarcképét osztjuk meg, aki éppen nyaralását tölti a Seychelle-szigeteken. Az ő haja is önálló életre kelt - a jelek szerint. A "Csillag születik" egykori döntőse azonban nem ijedt meg ettől, boldogan adta követői tudtára, hogy a pihenése alatt minden porcikájának joga van a szabadság adta érzéshez. Mindezt, persze, sokkal egyszerűbben fogalmazta meg a posztjában. A korábban modellkedéssel és műsorvezetéssel is foglalkozó Fruzsina jelenleg - amikor nem utazik - óvónőnek tanul az ELTE-n. Jó pihenést kívánunk neki a festői(nek is hívható) Budapestről... (A fotó forrása Kovácsovics Fruzsina Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kovacsovics_fruzsina_haja_is_nyaral.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség kritika modell szabadság boldogság bejegyzés fiatal nyaralás oldal döntő haj smink pihenés énekesnő felület csillag születik megosztás forrás feltöltés seychelle szigetek önarckép kovácsovics fruzsina óvónő műsorvezetés megfogalmazás instagram kováts vera kívánalom szelfi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr215494114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása