HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.24. 09:15 építészke

Rúzsa Magdi az Arénában...

Mobiltelefonokkal megidézett égbolt. légtornász mutatvány a levegőben, gitározó fiatalember a kifutón. Mindezt átélhették azok, akik ellátogattak a hétvégén a Budapest Sportarénába, hogy részt vegyenek Rúzsa Magdi dupla koncertjén. A nagyszabású esemény felölelte a népszerű énekesnő egész eddigi pályáját, és minden meghatározó időszakból hallhattunk dalokat. Természetesen, a nagy slágerek sem maradhattak ki a repertoárból, amelyre egy egészen különleges meglepetés tette fel a koronát. Magdi egy légtornásszal közösen előadott produkcióval kápráztatta el közönségét, akik szűnni nem akaró tapssal hálállták meg a nem mindennapi látványt. A hang, az ének és a látvány is mind-mind profi volt, ennél többet nem nagyon lehetett volna elvárni. Köszönjük az élményt, és további sok sikert kívánunk Magdinak... (A fotó forrása Rúzsa Magdi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ruzsa_magdi_arena_koncertje_2020-ban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó hétvége esemény dal koncert közönség siker mobiltelefon bejegyzés ének köszönet élmény hang sláger oldal pálya rúzsa magdi énekesnő látvány meglepetés mutatvány taps korona forrás profizmus produkció káprázat népszerű fiatalember időszak budapest sportaréna légtornász instagram repertoár kívánalom


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7915489546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása