HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.16. 20:16 építészke

Velük is megtörténik a csoda...

Debreczeni Zita és Gianni Annoni egyszerre osztotta meg nemrég ugyanazokat a fotókat, amelyen a babavárás boldog pillanatát jelentik be követőiknek. Ahogy a posztban megfogalmazták (és ez a bejegyzésünk címében is olvasható), még ők sem hiszik el, hogy velük is megtörténik a csoda, és egy közös babával bővül a családjuk. Igaz, ezt az örömhírt a kutyáiknak még nem merték megmondani, de biztosak vagyunk benne, hogy szavak nélkül is érzik már gazdáik eddigiektől eltérő kisugárzását. Úgy tűnik, hogy a Zita szíve alatt hordott pocaklakó egy dologban hasonlít - már most - az édesanyjára: szeret késni, hiszen a népszerű pár hat évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással, amelyet három évvel ezelőtt követett az esküvő. Újabb három évet kellett várniuk a gyermekáldásra, amely témában - jelenleg még - nem szeretnének nyilatkozni, amely teljesen érthető. Sok boldogságot és örömöt, valamint jó egészséget kívánunk mindannyiuknak... (A fotó forrása Gianni Annoni Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

debreczeni_zitanak_es_gianninak_gyermeke_lesz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt család kutya egészség esküvő kisugárzás öröm gyermek boldogság bejegyzés örömhír oldal csoda pár pocak babavárás nyilatkozat debreczeni zita gazda megosztás forrás édesanya népszerű gianni annoni követő megismerkedés megfogalmazás instagram kívánalom


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2215479958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása