HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.14. 14:28 építészke

Párválasztás élő adásban...

A Rádió 1 reggeli adásában ezúttal is "összeboronálódott" az a pár, akiknek egy wellness hétvégét kell eltölteni Valentin nap alkalmából egy nagyon jó nevű szállodában. A bökkenő csak az, hogy mindezt összebilincselve kell megtenniük az ajándékokért cserébe. "Balázsék" idén is megtartották a minden alkalommal hatalmas sikernek örvendő párkereső játékukat, amelynek alapvető célja két magányos szív egymásra találása egy vakrandis kiválasztási folyamat keretében. Ezúttal egy vagány csajnak kellett öt pasi közül megtalálnia a neki hangra leginkább vonzót, Szilvinek - ennek megfelelően - Mr. Csütörtökre esett a választása. Tavaly egy transzvesztita szerveződött be a játékba, idén pedig Alekosz. Hogy melyik nagyobb csapás, döntse el mindenki maga. Ahogy Sebestyén Balázs az erről szóló posztban megfogalmazza, ők már megtették, amit lehetett, most a fiatalokon a sor. Hétfőn élménybeszámoló várható, de a végkimenetelt borítékolni lehet(ne)... (A fotó forrása Sebestyén Balázs hivatalos Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

balazsek_kivalasztottak_az_idei_szerelmespart.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt játék választás siker döntés facebook csaj transzvesztita ajándék bejegyzés fiatal szervezés szálloda élmény hivatalos oldal wellness pár élő pasi bilincs forrás valentin nap sebestyén balázs adás párválasztás rádió 1 megfogalmazás alekosz balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr715474882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása