HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.08. 19:17 építészke

Karcsi, a sztár...

Gőzerővel folyik a XIII. Mangalica Fesztivál a budapesti Szabadság téren. A gasztronómiai eseményen - természetesen - részt vesznek celebjeink is, akik rendszeresen posztolnak saját közösségi felületeikre. Köztük van Rákóczi Feri és Sváby András, valamint utóbbi hű társa, Karcsi. A keverék kiskutyus mindenhova elkíséri gazdáját, ahová csak lehet. Népszerűségében pedig már lassan felülmúlja Andrást, hiszen nagyon sokan csak vele szeretnének szelfit készíteni. Ő pedig ahol tud, segít Andrásnak. A lenti képen, például, bőszen olvassa az ismert műsorvezetőről készült cikket az egyik heti bulvármagazinban. Arról nincs információnk, de biztosan lájkolja is a "Heti Napló" internetes tartalmait az arra alkalmas közösségi csatornákon. Ha nem így van, akkor is cuki, imádni való kutya Karcsi, maradjon is ilyen még nagyon sokáig... (A fotó forrása Sváby András Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

svaby_andras_kutyaja_a_gazdajarol_szolo_cikket_olvassa.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt tartalom közösség cikk olvasás esemény internet celeb segítség bulvár műsorvezető magazin kutya sztár bejegyzés cuki sztori információ gasztronómia szabadság tér csatorna társ felület sváby andrás karcsi gazda népszerűség forrás kíséret imádat rákóczi feri ismert lájk mangalica fesztivál instagram szelfi heti napló


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8215467482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása