HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.07. 19:15 építészke

Két András meg egy Feri...

A sokak számára kultikusnak számító sorozat kissé elferdített címével jelezzük, hogy a lenti fotón Wolf Andrásból kettő látható, míg Rákóczi Feriből csupán egy. Ahogy az ismert műsorvezető posztjában megfogalmazza, az a közös bennük, hogy mindannyian szemüvegesek, a kép apropója pedig nem más, mint az a tény, hogy a népszerű séf a Kossuth téren nyitja legújabb éttermét. A "Séf asztala" immáron harmadik egységébe engedi be a gasztronómia szerelmeseit - ezúttal mindezt az eddigi legelegánsabb környezetben teszi. A volt MTESZ-székház helyén holnap nyíló vendéglátóipari egység az Országgyűlés új irodaházában kapott helyet, de nemcsak az ott dolgozók falatozhatnak majd benne, hanem bárki számára látogatható lesz. A Westend-hez hasonló kínálatot várhatunk a New York Kávéházért és a Salon étteremért is felelős séftől azzal a különbséggel, hogy itt kézműves pékség is helyet kap majd. Azt gondoljuk, aki teheti, mindenképpen ugorjon majd be a Kossuth térre - talán, többre, mint egy jó túrós csuszára... (A fotó forrása Rákóczi Feri Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

wolf_andras_a_parlamentnel_nyitja_legujabb_ettermet.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt sorozat kultúra műsorvezető gondolat szerelem étterem kossuth tér bejegyzés vendéglátás felelősség oldal gasztronómia iroda szemüveg pékség apropó elegancia országgyűlés forrás westend séf népszerű kínálat rákóczi feri ismert megfogalmazás wolf andrás séf asztala insagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8015465254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása