HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.02.04. 09:07 építészke

Bővült Sebestyén Balázs családja...

Nem arról van szó, természetesen, hogy az ismert műsorvezető ismét apa lett, hanem csupán annyi történt, hogy Beni kapott egy háziállatot a jól sikerült féléves bizonyítványa miatt. Az új családtag pedig nem más, mint Mangó, a tengerimalac. Balázs nemrég - élő adásban - ódákat zengett róla, és azt gondolja, hogy ő a falkavezér. Persze, a fiai is imádják, elmondása szerint, órákat töltenek vele a szobában. Elképzelhető, hogy a Rádió 1 egyik reggeli hangja azoktól a celebjeinktől kapott kedvet, akikről nemrég írtunk. Igaz, ők mindannyian "cicásak", arra azonban Balázs - köztudottan - allergiás, így soha sem kerülhetnek közelebbi kapcsolatba sem vele, sem a diósdi "rezidenciával". Mi - mindenesetre - kellemesen eltöltött közös perceket kívánunk az egész családnak Mangóval, elvégre, ez lenne a lényege a tartásának, megjelenésének... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazs_csaladja_tengerimalaccal_bovult.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó celeb család műsorvezető gondolat apa kapcsolat cica bejegyzés allergia kellemes hang tengerimalac oldal bizonyítvány élő háziállat megjelenés forrás sebestyén balázs adás bővülés rádió 1 ismert falkavezér instagram rezidencia kívánalom


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9315455086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása