HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.28. 19:11 építészke

Az olvasás mindent túlélt...

Ezzel a pozitív gondolattal ért véget a "Lapozz a 99-re" podcast-sorozatának legutóbbi része, amelyben - többek között - Bárdos Andrással beszélgetett Szabados Ági. A diskurzusban szó esett - például - arról, hogyan lett a 21. század vezetője az egykori televíziós műsorvezető, mennyi munkával jár a hivatása, illetve honnan és mikor szerzik be azokat az információkat, amelyek a mindennapos "túléléshez", illetve a minduntalan fejlődéshez szükségesek. Kiderült, hogy - noha - András nagyon szeret olvasni, néha neki is nehezére esik nem a televíziót vagy Netflx-es szériákat néznie, és az is napvilágot látott, hogy Ernest Hemingway műveinek kiadási jogait is sikerült megszereznie az általa menedzselt könyvkiadónak. Ezeken kívül, szokás szerint, megannyi érdekes információval gazdagodhatott minden hallgató, aki szánt időt a beszélgetés végighallgatására. Aki eddig még nem tette ezt meg, pótolja mielőbb az erre szakosodott csatornákon, mert kedden újabb folytatása következik a egyre népszerűbb könyves podcast-nak... (A fotó forrása a "Lapozz a 99-re" Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bardos_andras_a_lapozz_a_99-re_vendege_volt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sorozat olvasás könyv jog podcast folytatás műsorvezető siker gondolat szerző beszélgetés bejegyzés információ fejlődés érdekesség televízió oldal kiadás csatorna hallgató túlélés könyvkiadó hallgatás műalkotás forrás bárdos andrás hivatás vezető netflix pozitivizmus népszerű ernest hemingway diskurzus instagram szabados ági lapozz a 99 re


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9215451108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása