HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.28. 13:57 építészke

A Schobert Norbert-sztori...

Lehet Schobert Norbit szeretni, nem szeretni, a kijelentéseivel egyet érteni, azokat tagadni, az elmúlt évtizedekben elért eredményeit elismerni, azoknak semmisnek tekinteni, stb. Nem célunk - ezzel a bejegyzéssel sem -, hogy állást foglaljunk abban a kérdésben, amelyet az ismert üzletember az elmúlt hetekben feszegetett - noha, megvan a személyes véleményünk erről, illetve ennek előadásáról is. Nagyon sok celebünk videóban, Instagram bejegyzésben - amúgy is - megtette már - ezt  vérmérsékletétől függően. Az viszont baj, hogy bárki is nemtetszését szitkozódva, a másikat a mocsár legegysejtűbb élőlényének tekintve fogalmazza meg. Biztosan vannak tények, de - valószínűleg - vannak csúsztatások is Norbi megnyilvánulásaiban, a lényeg azonban - továbbra is - a kommunikációban keresendő. Ahogy ő fogalmazott korábban, csak ennyire nyílt és durva kinyilatkoztatás hozhatja meg azt az áttörést, amely kell ahhoz, hogy a témával foglalkozzanak az emberek, a sajtó, a bulvár, stb. Pedig ez nem így van. A korábbi krumplis kosaras, motivációs, gazdagodásos Facebook bejelentkezése kapcsán is megfogalmazódott bennünk, hogy miért nem veszi igénybe profi kommunikációs szakember segítségét. Azóta már elmondta azt is, hogy ezeket a mondatait nem tervezi meg előre, hanem ösztönösen törnek elő. Ez viszont baj, mert ő nem egy "noname" zöldséges, akinek csak a legszűkebb vásárlói rétege hallja meg a hangját. Éppen ezért, Norbi, mégiscsak kellene Neked egy szakember előbb-utóbb... (A fotó internetes forrásból származik.)

schobert_norbi_megoszto_facebook_videot_keszitett_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény internet sajtó celeb kommunikáció segítség bulvár videó előadás üzletember facebook motiváció bejegyzés elismerés sztori kérdés szeretet összefoglaló eredmény schobert norbi téma tagadás bejelentkezés tény áttörés forrás profizmus kijelentés szidás ismert megfogalmazás megnyilvánulás instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2515446424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása