HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.27. 09:12 építészke

Ikertornyok...

"Bemutatom az ikertestvérem" - egészen pontosan ezt írta legutóbb megosztott képe mellé Lukács Miki. Jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti a népszerű házaspár kislányukkal a tengerentúlon. Miami után jelenleg Honduras a nyaralásuk helyszíne, ahonnan - természetesen - megosztanak vizuális tartalmakat saját (közös) közösségi felületükön. Ez a bizonyos lajháros kép is onnan származik, amelyre az RTL Klub egyik reggeli arca rengeteg hozzászólást kapott ismert(ebb) emberektől (is), akik mindannyian megnyugtatták Mikit, hogy egyáltalán nincs igaza a fénykép címadásával kapcsolatban. Mi is azt gondoljuk, hogy Peller Anna férje túlságosan kritikus volt ebben az esetben saját magával szemben, de látjuk ugyanakkor a kép megosztása mögötti Cyrano-s bölcseletet: "Magamat kigúnyolom, ha kell". De nem kell... (A fotó forrása Peller Anna és Lukács Miki közös Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

lukacs_mikike_egy_lajharral_a_nyakaban_pozol.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó reggeli tartalom közösség rtl klub gondolat cyrano kapcsolat cím bejegyzés nyaralás lajhár testvér oldal bölcselet kritikus hozzászólás házaspár pihenés nyugalom felület megosztás forrás helyszín népszerű gúnyolás vizualitás ismert ikertorony tengerentúl peller anna instagram lukács miklós


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6215430300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása