HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.24. 13:51 építészke

Két fotó egy témára...

A Nepálban éppen lelki megtisztulásán részt vevő Sebestyén Balázst a hét minden reggelén egy-egy női vendég helyettesítette a Rádió 1 népszerű műsorában. A mai napon Kiss Ramónára esett eme megtisztelő feladat, aki ezt örömmel, ám kis késéssel el is vállalta. Rákóczi Feri - annak rendje és módja szerint - a közösségi oldalára dolgozván, természetesen, vizuálisan dokumentálta a reggeleket a társműsorvezetőkkel, amelyből a "Barátok közt" egykori szereplője sem maradhatott ki. Erről a fényképről azonban készült egy werkfotó is, amelyet Feri megosztott követőivel a saját sztorijában. Így ismét "kézközelből" lehettünk tanúi annak, hogyan is készül egy szelfi a valóságban. Jó hír mindazoknak, akik Balázs-fanok, hogy a kereskedelmi rádió népszerű hangja hétfőn már - tervezetten - visszaül a mikrofon mögé, ezáltal tovább folytatódik a női társműsorvezetők sora a jövő héten... (A fotók forrása Rákóczi Feri Instagram oldala és sztorija, ezek szolgáltak a bejegyzés alapjául.)

kiss_ramona_es_rakoczi_feri_kozos_szelfije_01.jpg

kiss_ramona_es_rakoczi_feri_kozos_szelfije_02.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség rádió barátok közt folytatás műsorvezető kiss ramóna öröm reggel műsor valóság bejegyzés késés sztori fan hang oldal mikrofon társ dokumentáció vendég téma szereplő kereskedelmi megosztás werk forrás nepál feladat sebestyén balázs helyettesítés népszerű megtisztulás vizualitás rákóczi feri vállalás követő rádió 1 instagram szelfi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7915425360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása