HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.23. 19:01 építészke

A lesifotós stylist...

Gőzerővel folynak a "Bezár a bazár" felvételei a TV2 stúdiójában. Ennek kapcsán, a produkció két műsorvezetőjéről osztott meg egy fotót saját közösségi felületén nemrég Holdampf Linda. A kereskedelmi csatorna stylist-ja - paparazzikat meghazudtoló módon - kapta lencsevégre Majoros Pétert és Till Attilát. A népszerű gameshow házigazdái éppen két felvétel közötti, megérdemelt pihenésüket töltötték a kép elkészültekor. "A gyerekek alszanak ebéd után" - írta kissé provokatív módon a fotóra Linda, de aggodalomra semmi ok. A műsor készítői remek viszonyban vannak egymással, és ennek vizuális bizonyítékait időről időre meg is osztják követőikkel saját oldalaikon. Miközben reméljük, hogy jól telt Majka és Tilla kis pihenője, egy aggasztó kérdésre - a fénykép alapján - nem kaptunk választ. Mégpedig arra, hogy mi lehetett az ebéd ma a TV2 háza táján... (A fotó forrása Holdampf Linda Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

majka_es_tilla_forgatas_kozben_pihen.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség tv2 műsorvezető alvás till attila majka műsor bejegyzés remény kérdés felvétel oldal csatorna paparazzi válasz pihenés stúdió felület lesifotós ebéd viszony kereskedelmi megosztás stylist tilla forrás bizonyíték aggodalom produkció készítő népszerű vizualitás házigazda követő gameshow instagram majoros péter holdampf linda bezár a bazár


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8115423156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása