HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.20. 09:11 építészke

Mindig arra van idő, amire szeretnénk...

A címbéli alapigazságnak tűnő mondatot szeretné Szabados Ági az élet minél több területén igazolni, akinek évekkel ezelőtt indított, "Nincs időm olvasni"-kihívása hatalmas népszerűségnek örvend mind a mai napig. Az RTL Klub "Híradó"-jának egyik műsorvezető úgy döntött nemrég, hogy a sporttal is szeretne rendszeresebben foglalkozni, így útjára indította a "Nincs időm edzeni"-kihívást. Ahogy a posztban megfogalmazza, a rengeteg olvasás és munka mellé mindenképpen szükséges a rendszeres testmozgást is beépítenie a mindennapokba, mert ő is rosszabbul alszik azóta, amióta "hanyagolja" a sportot. Az elmúlt három hónapban Áginak erre tényleg nem volt ideje, de most itt a lehetőség - nemcsak neki, hanem mindenkinek - a változtatásra. A január a felkészülés és a ráhangolódás hónapja, februártól aztán tényleg nincs kifogás, jönnek a sportos kihívások szépen sorban. Csatlakozni, természetesen, bármikor lehet, akkor is. ha úgy érzi az ember, hogy tényleg összecsapnak a feje felett a hullámok. De azért még ezen állapot előtt érdemes... (A fotó forrása Szabados Ági Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szabados_agi_uj_kihivast_indit_utjara_az_edzessel_kapcsolatban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt munka olvasás sport rtl klub műsorvezető híradó döntés alvás bejegyzés igazság oldal kihívás változtatás csatlakozás népszerűség forrás felkészülés testmozgás foglalkozás kifogás ráhangolódás megfogalmazás instagram hanyagolás szabados ági nincsidőmolvasni nincsidőmedzeni


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7215418116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása