HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.16. 19:10 építészke

Alekosz járt Balázséknál...

Nehezen, de összejött a reggeli nagy találkozó. A "Való Világ" egykori győztese beadta a derekát, és Sebestyén Balázs személyes meghívására ellátogatott a Rádió 1 stúdiójába. Az apropót pedig az adta, hogy tavaly december megjelentetett egy felhívása Facebook oldalán, amelyben Karácsonyra luxustinit keresett - különböző ajándékokért cserébe. Nos, több, mint ezren jelentkeztek erre, a "szerencsés" kiválasztott pedig egy 47 éves magyartanárnő lett. Vele teljes egészében összejöttek a dolgok, de ezekről - sajnos (?) - nem tud az oldalán híreket szolgáltatni a követőinek, mert 30 napra letiltotta a Facebook egy kommentre szolgáló - szerinte, egyébként, kulturált - válasza miatt. Igaz, hogy néha biztonsági őrként is dolgozik, de valójában még korábbi (Való Világ, Édes Élet, stb.) médiaszerepléseinek gázsijaiból éldegél. Van fegyvere, és maximum kétnaponta lemosatja az autóját. Nincs ezzel összefüggésben, de korábban volt agyvizsgálaton, ahol bizonyos betegséget meg is állapítottak nála az orvosok. A beszélgetés második felében szóba került a sport, amelyet ő teljes mértékben kerül, és az a véleménye, hogy aki edzőterembe jár, az bűnöző. Akinek tetoválása van, az is az, és egyedül csak a számítástechnikában hisz (természetesen, saját magán kívül). Vállalna fellépéseket, de nincs megkeresése már egy ideje. Minőségi italokat fogyaszt, amelyektől néhanapján berúg, de ez természetes velejárója az életnek. Véleménye szerint, becsületesen nem lehet nagy vagyont felhalmozni, aki ezt teszi, az lop, csal, hazudik. Meg ilyesmi. "Érdekes" beszélgetés volt a ma reggeli, az biztos. Aki többet szeretne megtudni, hallgassa vissza "Balázsék"-at bármelyik erre szakosodott felületen... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazs_es_nagy_alekosz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó vélemény sport gázsi betegség autó orvos karácsony fegyver beszélgetés ajándék bejegyzés edzőterem alkoholizmus oldal felhívás vizsgálat jelentkezés tetoválás stúdió felület fellépés találkozás megjelenés forrás berúgás győztes való világ látogatás sebestyén balázs meghívás követő rádió 1 édes élet becsületes alekosz instagram balázsék visszahallgatás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr215412712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása