HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.15. 09:22 építészke

Új bemutatóra készül a Játékszín...

Tegnap tartották a Teréz körúti teátrum legújabb előadásának sajtóeseményét. Mindez nem mindennapi környezetben zajlott, hiszen a Fővárosi Törvényszék egyik patinás esküdtszéki tárgyalótermében gyűltek össze az újságírók annak érdekében, hogy Agatha Christie "A vád tanúja" című műve színpadi adaptációjának törvényszéki adaptációján részt vegyenek. Az egyik leghíresebb bűnügyi történetet február 8-ától tekinthetik meg a nézők a Játékszín színpadán. A szereposztás pazar, hiszen Kern András és Kocsis Dénes is ezzel a darabbal debütál a Teréz körúton. Mellettük - többek között - Lévay Viktória, Zsurzs Kati, Szerednyei Béla, Barabás-Kiss Zoltán is szerepet kapnak a csavaros sztori felgöngyölítésében, amelynek további érdekessége a rendező személye, aki nem más, mint Simon Kornél. Biztosak vagyunk benne, hogy felejthetetlen előadásokkal lesznek gazdagabbak a szerencsés jegytulajdonosok, és mi is sok sikert kívánunk minden résztvevőnek ehhez... (A fotó forrása a Játékszín Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

jatekszin_uj_bemutatota_keszul.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó esemény sajtó színpad előadás történet siker szerep bemutató sztori érdekesség újságíró rendező oldal környezet híres jegy bűnügy forrás darab gazdagság adaptáció néző kern andrás csavar agatha christie tulajdonos szerednyei béla simon kornél debütálás kocsis dénes instagram tárgyalóterem játékszín résztvevő fővárosi törvényszék kívánalom barabás kiss zoltán lévay viktória a vád tanúja


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1315411464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása