HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.15. 19:01 építészke

Megújult a heti sztármagazin...

Ebben az évben új külsőt kapott a ország egyik legrégebbi bulvármagazinja. A Story saját megújulását - természetesen - az elmúlt több, mint két évtizedes múltjában fellelhető celebjeinkkel reklámozta az elmúlt napokban, hetekben, akik mindenféle vizuális formában elmondták, leírták nekünk, mennyire jó lesz a frissebb és fiatalosabb tartalommal piacra lépő hetilap. Ők már sok-sok éve "sztoriban vannak", ezért is lehet autentikus a véleményük. Mint ismert, pont eme változás miatt marad el idén a Story-gála, amelynek kapcsán tisztán látszik, hogy a marketingesek jobban tudtak lobbizni a stylist-okhoz képest. Idén nem lesznek, ugyanis. lélegzetet elállító ruhaköltemények, Hollywood-ot meghazudtoló vörös szőnyeges bevonulások, helyette marad az arculatváltás - ennek minden kedvező és kedvezőtlen velejárójával. Azt pedig úgyis az olvasók fogják majd eldönteni a jövőben, hogy nekik mennyire tetszik a magazin egyik legjelentősebb átalakítása... (A fotók forrásai Erős Antónia, Varga Izabella, Tóth Vera és Bereczki Zoltán Instagram oldalai, ezek szolgáltak a bejegyzés alapjául.)

megujult_a_story_magazin.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: marketing fotó vélemény tartalom reklám celeb bulvár magazin döntés ruha erős antónia olvasó story sztár bejegyzés fiatal megújulás friss múlt oldal átalakítás tóth vera lobbi elmaradás külső hollywood arculat belső stylist váltás forrás varga izabella bereczki zoltán bevonulás vizualitás autentikus story gála instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5215419020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása