HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.13. 18:54 építészke

Liptai Claudia búcsúja...

Megható sorokkal búcsúzott nemrég volt férjétől az ismert színésznő saját közösségi felületén. Ahogy a posztban megfogalmazza, a bejegyzés tartalma nem egy búcsúlevél, hanem egy levél - magának is. Mivel Gesztesi Károly huszonöt éven keresztül volt része az életének, nem szeretne tőle elbúcsúzni, inkább úgy gondol a történtekre, mint egy utazásra, amelyen a népszerű színész részt vesz, ő azonban nem éri el, de tudja, hogy egyszer majd megint találkoznak. Tobi, ahogy a hozzá közel állók szólították Károlyt, egész életében azzal a félelemmel küzdött, hogy szeretik-e. A tragédia után eltelt napok azt bizonyították, hogy ez a félelme alaptalan volt, hiszen megannyi megemlékezős poszt jelent meg róla, vele a közösségi médiában. Gesztesi Károly január 4-én lett rosszul a kocsijában, és a gyors és szakszerű orvosi ellátás ellenére, életét már nem tudták megmenteni. Az ötvenhat éves színészt pénteken kísérték szűk családi és baráti körben utolsó útjára Budakalászon, az egykori házától nem messze lévő temetőben... (A fotó forrása Liptai Claudia Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául. A téma érzékenységére való tekintettel a szavazás - ezúttal - elmarad.)

liptai_claudia_bucsuja_gesztesi_karolytol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó poszt tartalom közösség család utazás történet búcsú színész szavazás orvos félelem bejegyzés liptai claudia színésznő rosszullét szeretet oldal tragédia temető barát férj felület megemlékezés elmaradás találkozás megjelenés forrás bizonyíték gesztesi károly ellátás érzékenység megmentő népszerű ismert megfogalmazás szakszerű instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2315407408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása