HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.11. 09:21 építészke

Gelencsér Timi és Dominika...

Gőzerővel zajlanak az "Exatlon Hungary" második évadának felvételei a Dominikai Köztársaságban, és ennek megfelelően a TV2 képernyőjén is (néhány napos technikai csúszással). Több újítás is eszközöltek a készítők az előző szériához képest. Az egyik, például, az, hogy a pálya szélén egy helyszíni tudósító kérdezi a versenyzőket közvetlenül a futamuk után. A kereskedelmi televízió jó érzékkel választotta ki erre a feladatra a tavalyi év harmadik helyezettjét. Biztosan sokan csak miatta nézik az idei összecsapásokat, ahogy sokan csak Gelencsér Timi miatt nézték a tavalyi versenyeket is. Nekik kedvezünk egy kis montázzsal a fiatal szépségkirálynő elmúlt napokban feltöltött fotóiból. Ehhez képest a szakmai felkészültség és a kameraérzékenység csak másodlagos, és - ráadásul - szubjektív dolog. Ahogy a szépség fogalma is az, persze... (A fotók forrása Gelencsér Tímea Instagram oldala, ezek szolgáltak a bejegyzés alapjául.)

gelencser_timea_dominikabol_tudosit.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tv2 szépség technika kamera bejegyzés fiatal versenyző szakma kereskedelem televízió felvétel oldal királynő fogalom montázs forrás dominika feltöltés szépségkirálynő feladat helyszín futam képernyő készítő helyezett néző kiválasztás széria tudósító évad összecsapás felkészültség instagram exatlon hungary gelencsér tímea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr915413484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása