HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.09. 13:52 építészke

Apa lesz Király Viktor...

Ma reggel osztotta meg követőivel Virág Anita és Király Viktor azt az örömhírt, hogy titokban összeházasodtak. A nagy eseményre egy balatonfüredi szállodában került sor tavaly év végén. Ahogy a fiatal feleség posztjában megfogalmazza, szebb esküvőt el sem tudott volna képzelni magának, és nagyon büszkén viseli a "Király" nevet. (Közösségi oldalán korábbi nevét, egyébként, már meg is változtatta.) Természetesen, a férje is hasonlóan érez, aki azt írta saját oldalán a közös fotó mellé, hogy azt a napot sosem fogja elfelejteni. Külön fényképpel jelentették be nem sokkal ezt követően, hogy hamarosan szülői örömök elé is néznek. (Akik sokkal több információra kíváncsiak a fiatal házasok nagy napjával, illetve a lakodalommal kapcsolatban, vásárolják meg a heti sztármagazinokat, ahol bővebben olvashatnak ezekről.) Sok-sok boldogságot, örömöt és jó egészséget kívánunk a jeles esemény és a nemsokára érkező kisbaba okán is mindkettőjüknek... (A fotó internetes forrásból származik.)

virag_anita_es_kiraly_viktor_osszehazasodott.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség olvasás bejelentés esemény internet magazin szülő terhesség egészség esküvő öröm boldogság sztár lakodalom fiatal információ örömhír balatonfüred oldal házasság férj érzés felejtés büszkeség megosztás apaság kíváncsi forrás kisbaba elképzelés király viktor megfogalmazás kívánalom virág anita változtatáa


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3915401050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása