HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.04. 19:12 építészke

Újra kapcsolatban él Vasvári Vivien...

Celebjeink gyakran csinálnak "kérdés-válasz" rovatokat saját közösségi felületükön, amelyeken a rajongókat érintő legfontosabb felvetésekre próbálnak - első kézből - reagálni. Vasvári Vivien is szokott ilyeneket kezdeményezni, és a legérdekesebb kérdéseket, válaszokat ki szokta posztolni a sztorijába. Korábban már elmondta egy követőjének, hogy ilyen alkalmakkor több ezer érdeklődést kap, így mindenkinek képtelen válaszolni. Amire viszont büszke, azt mindenképpen megosztja azokkal, akik nyomon követik a vele történt eseményeket. Egy rajongója, például, megkérdezte, hogy valóban újra párkapcsolatban él-e, amelyre egy határozott igen (közvetett formában, persze) volt a válasza. Ahogy arról korábban már mi is írtunk, szeptember elején jelentette be a népszerű modell, hogy férjével külön utakon folytatják az életüket. Ezek szerint, hogy nem kellett sokat várnia a fiatal édesanyának, hogy ismét szerelembe essen. Sok boldogságot kívánunk neki... (A fotó forrása Vasvári Vivien Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

vasvari_vivientol_erdeklodott_az_egyik_rajongoja_szerelmi_eleterol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség bejelentés esemény celeb modell szerelem kapcsolat boldogság bejegyzés fiatal sztori kérdés pár reakció érdeklődés válasz férj felület büszkeség rajongó megosztás forrás kezdeményezés édesanya népszerű követő instagram kívánalom vasvári vivien


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2715400832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása