HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.04. 08:45 építészke

Erről is, arról is diskuráltak a kocsiban...

D. Tóth Kriszta ezúttal Geszti Péter irodájához látogatott el, hogy az ismert reklám szakembert "elvigye magával" egy laza beszélgetés keretében. A találkozásuk kicsit kaotikusra sikerült, de amint beültek az elektromos autóba, minden(ki) a helyére került. Az út folyamán szó esett a szülők általi szeretetburokról, amelyben felnőtt, és amely bátorrá, vakmerővé tette fiatalkorában. Elmondása szerint, szülei válása nem annyira rázta meg, mint édesapja halála. A családjából a műveltség és az olvasottság fontosságát vitte magával a nagybetűs életbe, és biztos benne, hogy amennyiben Edittel nem sikerült volna ilyen jó házasságban élnie, megkeseredett agglegény lenne. Hisz a női egyenjogúságban, de bizonyos otthoni dolgokat (pl. a gyerekek körüli teendők) mégiscsak hagyományos családmodellben végeznek. Nincs külön számlájuk, és sem otthon, sem a cégben nincsenek "egomeccseik". Mostanában sokfelé tart motivációs előadásokat, amelyeken az derül ki számára, hogy sokan küzdenek a saját ambícióik fel nem vállalása miatt belső vívódásokkal. "Fikázni könnyű, alkotni nehéz" - idézte fel a beszélgetés közepén Kriszta Pétert, aki már megtanulta tisztelni mások véleményét, ha igazuk van - még akkor is, ha az nem egyezik az övével. A rasszista kommentek körén kívül eső hozzászólásokat, egyébként, engedi a saját közösségi felületén is. Kiderült, hogy 2015 előtt volt egy hosszabb depressziós időszaka, amelyből a kislánya rajza "húzta ki" őt. Az út végén néhány perc erejéig a "Jazz + Az" énekesnői is beültek a hátsó ülésekre, és anekdotáztak egy kicsit Péterrel, Péterről. Akinek ennyi információ nem lenne elég az érdekes beszélgetésből, látogassa meg a WMN magazin Youtube-csatornáját, ahol teljes egészében megnézheti a diskurzust... (A fotó forrása az "Elviszlek magammal" Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

geszti_peter_is_d_toth_kriszta_utastarsa_lett.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény közösség reklám család youtube előadás halál tanulás autó komment geszti péter motiváció gyermek beszélgetés bejegyzés információ szeretet műveltség szakember tisztelet oldal iroda hozzászólás otthon házasság fiatalság egyenjogúság énekesnő felület válás találkozás ambíció d tóth kriszta látogatás agglegény vívódás diskurzus elviszlek magammal wmn magazin jazz meg az


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9015391456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása