HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.03. 14:00 építészke

Másfél év is elég a változáshoz...

Erre jó példa Gömöri András Máté esete, aki két fotót osztott meg nemrég követőivel. A bal oldali 547 nappal ezelőtt készült, és egy igencsak átlagos testalkatú fiatalember képét mutatja. A jobb oldalin pedig már a színész izmos felsőtestét csodálhatják meg a rajongók. Ahogy Polyák Lilla férje a posztban megfogalmazza, ő körülbelül másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy legyőzi a kifogásait, és egy olyan "útra lép", amelyben egy erősebb test magabiztosabb lélekkel éri el a céljait. Természetesen, ő is segítséget kért ennek megvalósításához, és tudja, hogy a szokásokon csak apránként lehet igazán változtatni. A lényeg, hogy ne legyünk türelmetlenek, és érezzük, hogy a mai nappal kell elkezdenünk az új életszakaszunkat. Elgondolkozva a fiatal színész gondolatain, valamint megnézve a két fotó közötti szembetűnő különbséget, lehet ebben valami... (A fotó forrása Gömöri András Máté Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gomori_andras_mate_pocakos_es_izmos_fotoparja.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt segítség színész gondolat döntés változás lélek bejegyzés fiatal izom oldal szokás férj rajongó átlag türelem forrás különbség magabiztos kifogás megvalósítás fiatalember testalkat követő szakasz polyák lilla megfogalmazás instagram gömöri andrás máté


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4715395836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása