HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2020.01.02. 08:55 építészke

Kiss Ramóna megmondta...

Miközben irigylésre méltó helyzetben lehet a manapság egyik legfoglalkoztatottabb televíziós műsorvezető, azért az ő élete sem fenékig tejfel. 2019 utolsó posztjában - egyrészt - kifejezte boldogságát annak kapcsán, hogy követői száma meghaladta a 300 000 főt az Instagram-on, másrészt, kifejtette véleményét a közösségi média használatáról, használóiról. Megfogalmazása szerint, megpróbálta megélni az ünnepet a teljes valóságában, ezért napközben egyáltalán nem nyúlt a telefonja után, az esti nyugalomban nézett rá a "nagyvilágra" - mintegy, levezetésként. Ekkor szembesült azzal, hogy bárki bármilyen fotót posztolt saját oldalára, mindig voltak olyanok, akik ezt nem tartották megfelelőnek. Emiatt is határozta el, hogy ő a jövőben is kedvének, lelki állapotának, illetve a szponzori felkéréseknek megfelelő fényképekkel fogja leárasztani saját felületét - még akkor is, ha ezzel másoknak nem okoz kellemes perceket. Csupán azt kéri rajongóitól, hogy fogadják vizuális tartalmait nagyon sok szeretettel. Legalább akkorával, amekkorával ő a szóban forgó bejegyzését írta... (A fotó forrása Kiss Ramóna Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiss_ramonanak_tobb_mint_300000_kovetoje_van.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média telefon fotó vélemény poszt tartalom közösség műsorvezető ünnep kiss ramóna fogadás próba valóság boldogság bejegyzés szponzor szeretet televízió állapot oldal nyugalom felület megfelelő kedv használat rajongó elhatározás irigy forrás foglalkozás vizualitás felkérés követő megfogalmazás instagram levezetés


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr415385464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása