HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.29. 18:47 építészke

Átalakul a lottósorsolás...

Nyolc év után döntött úgy a Szerencsejáték Zrt., hogy népszerű műsorait összeköltözteti, átalakítja bizonyos mértékben. Mivel ezek az adások - hétvégéről hétvégére - több százezer nézőt ültetnek a televíziók képernyői elé, úgy gondolták, hogy itt az idő egy kis "ráncfelvarrásra". A legnagyobb "beavatkozáson" a "SzerencseSzombat" esett / esik át, hiszen nemcsak az élő műsor főcíme, hanem annak díszlete és adásszerkezete is átalakul. Nagyobb hangsúlyt kap majd a lottószámok látványos kisorsolása, valamint a közönség mind teljesebb kiszolgálása annak érdekében, hogy a 18-39 év közötti korosztályt is hatékonyabban elérhessék. Az utolsó idei műsorban Kiss Orsi és Harsányi Levente elbúcsúztatták a régi struktúrát, és izgalommal vegyes várakozással tekintenek az új kialakítás felé. Nem is kell már sokáig várniuk, hiszen január 4-én este mindenki megismerkedhet az új koncepcióval, aki a Duna TV-re kapcsol 2020 első szombatján... (A fotó forrása Kiss Orsi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiss_orsi_is_elbucsuztatta_a_szerencseszombat_regi_diszletet.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: költözés fotó hétvége hatékonyság közönség búcsú gondolat műsor bejegyzés lottó kiszolgálás koncepció szombat várakozás oldal élő átalakítás szerkezet duna tv harsányi levente sorsolás kiso főcím izgalom struktúra képernyő korosztály népszerű néző díszlet adás hangsúly instagram szerencseszombat kiss orsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9615374448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása