HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.28. 13:48 építészke

Dallos Bogi ébredése...

Puskás Peti fotózott, Dallos Bogi modellt ült a reggeli kávé mellett, így máris feltöltésre került egy újabb olyan fotó a fiatal énekesnő saját közösségi felületén, amely a rajongók szemében igazi kuriózumnak tekinthető. Mint arról korábban már mi is írtunk, az idei "X-Faktor" egyetlen női mentora a produkció felvételei közben "jött össze" egyik zsűritársával, Puskás Petivel. Azóta, természetesen, minden szabad percüket együtt töltik, így a reggeleket is. Ennek egyik bizonyítéka a lenti fotó, amely Bogi megfogalmazása szerint, egy smink nélküli fáradt fejet mutat. A RTL Klub szombat esti, nagy nézettségű licenszének nézői, persze, nem ehhez vannak szokva, de az igazi "fan"-oknak így is roppant vonzó maradt a 22 éves énekesnő, aki előtt még - várhatóan - hosszú karrier áll. Sminkben vagy anélkül, mi - mindenesetre - sok sikert kívánunk ehhez... (A fotó forrása Dalos Bogi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

dallos_bogi_smink_nelkuli_ebredese.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség rtl klub nézettség kávé siker modell fáradtság karrier reggel bejegyzés fiatal fan felvétel oldal smink énekesnő puskás peti felület ébredés rajongó forrás bizonyíték feltöltés licensz kuriózum produkció zsűri vonzalom mentor megfogalmazás x faktor instagram dallos bogi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9715370622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása