HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.23. 19:10 építészke

Merész képpel indítja a pihenését Zséda...

Az ismert énekesnő nemrég osztott meg egy merész fotót saját közösségi felületén. Ahogy a posztban megfogalmazza, néhány nap pihenés jön a számára, aztán nincs megállás az év hátralévő részében. Mi is azt gondoljuk, hogy Szilveszter környékén igencsak sok fellépése lehet a Zsédának, amit - valószínűleg - nem igazán bán, de előtte még néhány napot a családjával tölt az év egyik legmeghittebb időszakában. Úgy tűnik, hogy mindenki máshogy éli meg a december végét: Nánási Pál családjával egy wellness hotelben pihen, Zsédényi Adrienn pedig igencsak alul öltözve - ágyban, párnák között. Jó hír a rajongóknak, hogy a megfázás nem igazán fenyegeti kedvencüket ezen körülmények között sem, hiszen - az évszaknak megfelelően - vastag zoknit visel Zséda, amely biztosan megvédi a tél alattomos betegségeitől... (A fotó forrása Zsédenyi Adrienn Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

zseda_rapihen_a_karacsonyra.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség család gondolat hotel fenyegetés betegség kedvenc bejegyzés szilveszter zokni oldal pihenés énekesnő felület fellépés évszak rajongó megosztás forrás megfázás zsédenyi adrienn megálló merész népszerű zséda körülmény időszak öltözet nánási pál ismert megfogalmazás meghittség instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2415364034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása