HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.22. 14:22 építészke

Palik László milliomos lett...

Valószínűleg, nem a TV2 sikeres produkciója kellett az ismert műsorvezetőnek ahhoz, hogy anyagi függetlenségét és jólétét megteremtse, megtartsa, és a bejegyzésünk címe sem erre utal, természetesen. Ahogy Palik László megfogalmazza nemrégiben megosztott posztjában, ő az "Exatlon Hungary" első évadának kezdetekor lett Instagram felhasználó, és akkor még azt sem tudta, "mi fán terem ez az egész". Kilenc legtöbb kedvelést kapott fotója láttán, azt gondoljuk, már kezdi érteni a közösségi média mibenlétét, erejét. Erre utal az az 1,14 millió lájk is, amelyet az ebben az évben feltöltött 906 képéért összesen kapott. Ősszel a "Fuss, család, fuss!" című családi sportos műsor házigazdájaként tartotta fenn az érdeklődést saját maga iránt, nemsokára pedig ismét Dominikáról fog jelentkezni az "Exatlon Hungary" második szériájával. Véleményünk szerint, nem túl kockázatos fogadásra vállalkozunk azzal, hogy az idei összesített lájkszámát 2020-ban - várhatóan - meg fogja dönteni Marsi Anikó férje, aki január 1-jén este tér vissza a képernyőre egy újabb több hónapos kalanddal... (A fotó forrása Palik László Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

palik_laszlo_legtobbet_kedvelt_posztjai_2019-ben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó vélemény poszt közösség sport tv2 család műsorvezető siker gondolat fogadás műsor bejegyzés jólét oldal függetlenség vállalkozás kaland felhasználó érdeklődés férj milliomos palik lászló megosztás kockázat forrás dominika feltöltés marsi anikó produkció képernyő széria évad házigazda megfogalmazás lájk instagram exatlon hungary fuss család fuss


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3115374408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása