HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.18. 08:46 építészke

Csúnya pulcsis szelfi...

Hamarosan elérkezik december harmadik péntekje, amikor mindenkinek lehetősége lesz a ruhatárában fellelhető egyik legrondább pulóverben - legálisan - munkahelyre vagy iskolába mennie, sportolnia, vagy éppen a baráti társaságával együtt azon versenyeznie, kinek sikerült előnytelenebbül felöltöznie ebből az alkalomból. Úgy tűnik, celebjeink sem maradnak ki a hazánkban 2012 óta ismert amerikai kezdeményezésből - példa erre Szandi, aki autóban készített magáról és eme ruhadarabjáról egy szelfit. A nem mindennapi viselet célja, többek között, hogy a karácsonyi készülődés feszültségét egy kis játékossággal és vidámsággal oldjuk, de jótékonykodni is lehet ám a felajánlott pulcsik segítségével. Nem biztatunk senkit arra, hogy kapja magára pénteken a legrondább pulóverét, de vérmérséklete szerint, viselheti csatlakozhat a kezdeményezéshez bárki. A népszerű énekesnő, valószínűleg, így fog tenni... (A fotó forrása Szandi Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szandinak_is_van_karacsonyi_pulcsija.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó sport amerika celeb segítség verseny autó ruha bejegyzés iskola jótékonyság sztori készülődés csúnya lehetőség feszültség barát vidámság énekesnő csatlakozás munkahely forrás pulóver kezdeményezés társaság játékosság népszerű viselet öltözet biztatás instagram szelfi szenadi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2915360134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása