HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.16. 13:56 építészke

Egy rajongó bosszúja...

Nagyon tanulságos és rövid történetet osztott meg követőivel nemrég Kiss Orsi egyik Instagram sztorijában. Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy férfi, aki - üzenet formájában - érdeklődni kezdett a csinos műsorvezető iránt. Mivel virtuális közeledésére nem jött válasz a "SzerencseSzombat" egyik háziasszonyától, ezért más hangnemre váltott a néhány nappal későbbi üzenetében. Majd ezt is sikerült fokoznia, olyannyira, hogy egy minősíthetetlen posztot tett közzé saját felületén. Nem tisztünk felhívni senki figyelmét arra, hogy a közösségi média - alapvetően - nem Tinder-profilként működik, és egy nem tisztázott eredetű közeledés megválaszolatlansága még nem jogosít fel senkit arra, hogy tiszteletlen legyen élete - állítólagos - bálványával. Egyébként, a stílus - minden esetben - maga az ember... (A fotó forrása Kiss Orsi Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiss_orsi_nem_valaszolt_egy_rajongojanak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó poszt közösség stílus profil történet férfi műsorvezető siker bejegyzés minőség sztori figyelem ember tisztelet tanulság üzenet válasz virtuális felület bosszú kiso rajongó megosztás háziasszony forrás csinos bálvány hangnem követő közeledés instagram szerencseszombat közzététel tinder kiss orsi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6015357712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása