HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.16. 18:50 építészke

Ami nem bonyolult, ne is tegyük azzá...

Se szeri, se száma mostanság az Instagram-on azoknak a celeb-posztoknak, amelyek - Karácsony közeledtével - vásárlásra buzdítják a rajongókat. Általában, nem kell mást tenni, mint kedvelni az ismert ember által promotált oldalt, ugyanezt tenni az adott bejegyzéssel is, és várni a jó szerencsét és a megfelelően kalibrált algoritmust, amely bennünket választ ki nyertesnek. Felméri Péter - szerencsére - nem ezt az utat választotta nemrég, hanem egy pofonegyszerű kitalálós játékot osztott meg követőivel. A feladat az, hogy ki kell találni, ki van a lenti képen. Annyit azért - a fiatal humoristához hasonlóan - segítünk, hogy a bal oldali fotó őt, a jobb oldali pedig Csenki Attilát ábrázolja fiatalkorukban. Ugye, hogy milyen egyszerű volt? Bízunk benne, hogy ez még mindenkinek belefért a ma estéjébe, és senkinél nem verte ki túlságosan ama bizonyos biztosítékot... (A fotó forrása Felméri Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

felmeri_peter_es_csenki_attila_fiatalon.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt játék vásárlás celeb segítség szerencse karácsony bejegyzés fiatal promóció oldal bonyodalom fiatalság nyertes rajongó megosztás forrás humorista algoritmus feladat egyszerűség biztosíték követő csenki attila felméri péter ismert instagram kedvelés


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9815359062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása