HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.15. 09:06 építészke

Túl a lélektani határon...

Amikor majdnem öt évvel ezelőtt elstartolt D. Tóth Kriszta saját alapítású vállalkozása, a WMN, evidens volt, hogy a brand-nek lesz - előbb-utóbb - saját Youtube csatonája is. Ennek három okát is megfogalmazta tegnap megjelent posztjában az ismert műsorvezető. Az egyik, hogy majdnem húszéves televíziós munka áll mögötte, és ennek ilyen típusú "hozományát" nem tudja félretenni. A másik, hogy egy online magazin nem létezhet audiovizuális tartalomszolgáltatás nélkül. Harmadrészt, pedig, megváltoztak a fogyasztási szokások a videós tartalmakkal szemben. Kriszta úgy érzi, hogy lassan televíziós csatornára emlékeztetheti a nézőket a WMN Youtube felülete, hiszen annyira sokfajta tartalom elérhető már ott, amelyek némelyike - a nézettsége alapján - a hagyományos tévés műsorkínálatban is helyet kaphatna. Tegnap reggel óta pedig kijelenthető, hogy a csatorna átlépte a lélektani 100 000 fős feliratkozói bázist, amelyet év végéig tűzött ki magának a szerkesztőség. Ennél jobb karácsonyi ajándékot nem is kívánhattak volna maguknak a készítők, akiknek ezúton gratulálunk a sikerhez, és további eredményes tartalomgyártás kívánunk a jövőben is... (A fotó forrása D. Tóth Kriszta Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

elerte_a_wmn_a_youtube-on_a_100000_fos_feliratkozoi_bazist.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt tartalom munka brand nézettség youtube videó műsorvezető siker magazin szolgáltatás online változás karácsony lélek szerkesztőség műsor bejegyzés gyártás televízió oldal szokás gratuláció fogyasztó csatorna vállalkozás felület bázis forrás d tóth kriszta feliratkozás néző vizualitás kijelentés ismert megfogalmazás instagram kívánalom wmn


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9915352262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása