HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.14. 18:57 építészke

Így készült az idei karácsonyi dal...

Nagyjából, egy napja töltötték fel Ördög Nóráék azt a videót saját Youtube-csatornájukra, amely megmutatja, hogyan is készült a "Legyünk ma csak úgy". A dal megjelenése után mi is írtunk az idei szerzeményről, amely sokaknak jobban tetszik a tavalyinál. Igaz, bőven vannak olyanok is, akik a "Tüptürüp song"-ként "elhíresült" nótát szeretik jobban, ez ízlés dolga. A kicsivel több, mint negyedórás videó november 12-én éjjel indul, amikor az ismert műsorvezető rátalált a dalra, amelyből a "magyarítás" született. Egy hét múlva már a stúdióban énekelték fel a dalszöveget az előadók, december elején pedig a klipfelvétel készült el. Ennek keretében ellátogattunk Holdampf Linda showroom-jába, ahol a megfelelő ruhák kiválasztása és a sminkelés zajlott, majd a szabadtéri felvételek kerültek rögzítésre. A Nánási család, természetesen, szánt időt a közös programokra is, ezért november végén néhány napot Ausztriában pihentek. A rövid werkfilm a nézők, követők, rajongók huhogásaival ér véget, amelyeknek megküldését korábban is kérték már tőlük Paliék. Noha nem Bereczki Zoltánról szól ez bejegyzés, mégiscsak megemlítjük, hogy pánikra semmi ok, összeállt kerek egésszé Nánásiék idei karácsonyi dala. Aki ennél több információt szeretne erről kapni, látogassa meg a Youtube-csatornájukat, és nézze meg extra tartalmukat a dal születéséről... (A fotó forrása Nánásiék hivatalos Instagram oldala.)

nanasiek_ismet_karacsonyi_dallal_keszultek.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom dal család youtube videó műsorvezető program karácsony bejegyzés információ dalszöveg klip nóta felvétel készülődés csatorna smink pihenés stúdió megjelenés rajongó werk feltöltés előadó látogatás ördög nóra néző bereczki zoltán követő szerzemény nánási pál ismert instagram holdampf linda feléneklés legyünk ma csak úgy tüptürüp song showrrom huhoták


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5715351898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása