HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.13. 14:01 építészke

Nagyika Mikulása..

Stohl András rendszeresen oszt meg követőivel fotókat saját közösségi felületén. Ezek segítségével - nem ritkán - a magánéletének néhány (intimebb) pillanatába nyerhetünk betekintést, ahogy ez a nemrég feltöltött képeken is látszik. "Megjött Nagyik Mikulása is" - ezt írta a lenti fénykép mellé a népszerű színész, amelyet az egyik "hashtag" alapján - a párja készített róluk. Miután az unokák örömmel fogadták az édesapjuk édesanyját meglátogató Télapó finomságait, András megmutatta neki Lajost, az ingatlanost, amelyen nagyot nevettek együtt. Úgy tűnik, hogy - a korábbi viharos évek után - rendben van Stohl András magánélete, amelyet örömmel látunk, és még sok-sok közös "mikulásos" pillanatot kívánunk neki és családjának... (A fotó forrása Stohl András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

stohl_andras_edesanyjanak_mikulascsomagjai_az_unokainak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség ingatlan család színész vihar öröm télapó mikulás bejegyzés oldal pár pillanat magánélet felület nevetés intim megosztás forrás feltöltés finomság stohl andrás unoka édesanya látogatás népszerű édesapa követő hashtag instagram kívánalom mutatás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3115356368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása