HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.11. 10:39 építészke

Kiderült az új évad bajnokainak névsora...

Élő közvetítés keretében jelentette be nemrég a TV2, hogy 2020. január 1-jével ismét útjára indul az idei év egyik legnagyobb durranása, az "Exatlon Hungary". A Palik László bevezetőjével kezdett sajtótájékoztatón Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója bejelentette, hogy a Dominikai Köztársaság déli partvidékére költözik majd a produkció, amelynek több oka is van. Megfogalmazása szerint, nagyon sikeres volt a licensz a hazai televíziózás jelenkori történetében, és végre sikerült a fiatal korosztályt is leültetni a készülékek elé, amely nagy eredmény a mai világban. Az összdíjazás is nőni fog, mind a női, mind a férfi győztes 15-15 millió forintot tehet majd zsebre. Ezen bejelentés után került sor a kezdő bajnokcsapat bemutatására, amely "hemzseg" az ismert és kevésbé ismert világbajnok sportolóktól, akik a következők (a bemutatás sorrendjében): Csollány Szilveszter, Dr. Busa Gabriella, Tóth Dávid, Korok Fatima, Kempf Zozo, Poór Brigitta, Kótai Mihály, Kocsis Alexandra. Minden korosztály képviselteti magát, természetesen, amely alapkövetelménye egy hasonló televíziós produkciónak. Lesz egy újdonság is ebben a szériában, ami nem más, mint az, hogy a pályák szélén "fut" majd egy száguldó riporter, aki azonnali friss információkat tud szolgálni közvetlenül a futamok után. Ő pedig nem más, mint Gelencsér Tímea, az első évad legjobb női versenyzője. A kezdés, tehát, már ismert, a befejezés pedig sok mindentől függ - leginkább a nézői visszajelzésektől és a nézettségi adatoktól... (A fotó internetes forrásból származik,)

az_exatlon_hungary_masodik_evadara_lehet_jelentkezni.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó bejelentés internet nézettség siker program újdonság fiatal versenyző igazgató információ kezdés visszajelzés televízió csatorna riporter élő bemutatás bajnok közvetítés befejezés palik lászló forrás dominika licensz névsor győztes futam produkció néző széria évad megfogalmazás exatlon hungary gelencsér tímea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8215347926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása