HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.06. 09:23 építészke

Egy buli másnapján...

Azt nem tudjuk, hogyan ébredt ma reggel Till Attila, Ördög Nóra vagy - éppen - Pápai Joci. Azt nem is merjük feltételezni, hogy Majoros Péter is ébren van már, de ha igen, akkor sem valószínű, hogy ezt a bejegyzést olvassa. Mindegy is, a lényeg, hogy a TV2-nek tegnap este volt a karácsonyi partija, amelyen a fent nevezett celebjeink - természetesen - részt is vettek. Till Attila osztott meg egy.két fotót az éjszakába nyúló "tivornyáról", amelyekből az derül ki, hogy a csatorna meghatározó arcai nem kerestek más programot a Mikulás érkezésének előestéjén. A hangulatra sem lehetett panasz - többek között, a "Sztárban sztár leszek!" idei szériájának egyik zsűritagja, valamint a Curtis-szel ismét együtt zenélő műsorvezető "húzta a talpalávalót". Ezen felül, a kontyalávalót is meg lehetett húzni, persze, csak annak, aki erre igényt tartott. Néha meg kell állni, ünnepelni, összegezni - ez történt tegnap este a kereskedelmi televízió berkein belül is.Nem félünk attól, hogy a konkurencia elfelejti megünnepelni az év - talán - legmeghittebb időszakát. Ha lesz hozzá képünk, arról is fogunk írni... (A fotó forrása Till Attila Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

till_attila_is_reszt_vett_a_tv2_karacsonyi_bulijan.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó zene olvasás tv2 celeb műsorvezető ünnep buli till attila arc karácsony mikulás hangulat bejegyzés összegzés másnap parti kereskedelem televízió oldal csatorna panasz konkurencia felkelés megosztás forrás zsűri ördög nóra tivornya érkezés részvétel széria időszak pápai joci curtis meghittség instagram majoros péter sztárban sztár leszek


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6815341112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása