HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.04. 14:07 építészke

Élete Pablóval...

Ma reggel "Balázsék"-nál járt Pablo Escobar volt felesége, akivel szinkrontolmács segítségével beszélgetett a három rádiós műsorvezető. A diskurzus apropója pedig nem volt más, mint egy mostanság megjelenő könyv, amelyben Victoria hitelesen leírja, milyen élete volt a híres-hírhedt drogbáró mellett. Nagyon fiatalon, tizenévesen találkoztak először, amelyből később szerelem szövődött. A volt feleség sokáig nem is tudta, hogy férje mivel foglalkozik pontosan, illetve azt sem, hogy miből teremti elő a rendelkezésükre álló sok-sok pénzt. Gyermekeivel és közvetlen családjával példamutató életet élt, miközben ellenfeleivel hidegvérrel végzett. Orvosai szerint, pszichopata volt, amelyet Victoria is megerősített. Az Escbar életéről szóló filmsorozat sok esetben nem a valóságot tükrözi velük kapcsolatban. Ahhoz, hogy reális képet kaphassunk az életükről, el kell olvasnunk a Victoria Eugenia Henao tollából született könyvet, amely kapható az ismertebb boltokban, illetve online is rendelhető, természetesen. Biztosan sok karácsonyfa alá fog kerülni ebből egy-két példány... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

balazsek_vendege_pablo_escobar_felesege_volt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó élet sorozat rádió könyv család műsorvezető drog online orvos karácsony szerelem pénz gyermek beszélgetés valóság bejegyzés tükör gyilkosság híresség oldal toll férj feleség forrás rendelés foglalkozás sebestyén balázs ellenfél diskurzus ismert példány instagram pablo escobar balázsék életem pablóval


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5315342114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása