HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.12.03. 09:09 építészke

Szezonzáró értékelés...

A hétvégén került sor a Forma-1 idei utolsó futamára. Mint azt megszokhatták a sportág rajongói, egy ideje már a versenyeket követően podcast-ok formájában beszélget, értékel Szujó Zoltán és Wéber Gábor. Természetesen, a két autósport "guru" ezúttal sem tett másként, és még frissiben megpróbálták elemezni nemcsak a szezonzáró nagydíjat, hanem az egész évadot. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez nem ment túl könnyen, hiszen a felvétel elkészültét megelőzően Zoli az egyik bölcsességfogával kapcsolatos beavatkozáson, Gábor pedig a jobb szemével kapcsolatos beavatkozáson esett át. Ennek eredményei a lenti képen is láthatóak. Ahogy mondani szokták, mivel a macskanyelven képződött bevonat sem befolyásolja annak ízét, így a kissé "hikomatos" pároson sem lehetett észrevenni az átmeneti testi hiányosságokat. Persze, minden fontosabb évközi eseményre kitértek, és még a kevésbé értő hallgatók számára is megvilágítottak néhány részletet. Csak úgy, ahogy azt időről időre teszik, köszönet ezért nekik. Extra tartalmak, természetesen, lehetnek a téli szünet alatt a "Levezető kör" podcast csatornáján, de a jövő márciusi ausztrál nagydíjig újabb mélyreható elemzések nem várhatóak... (A fotó forrása Szujó Zoltán Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szujo_zoltan_es_weber_gabor_szezonzaro_ertekelese.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom páros hétvége esemény sport podcast verseny beszélgetés bejegyzés forma 1 szezon elemzés köszönet igazság felvétel eredmény oldal csatorna nagydíj hallgató részlet értékelés észrevétel befolyás rajongó forrás beavatkozás hiányosság évad szujó zoltán wéber gábor instagram levezető kör


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6915352230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása