HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.27. 14:18 építészke

Menyasszony lett Kiss Virág...

Bahrein-ből adta követői tudtára az ismert fitnesz világbajnok testépítő, hogy eljegyezte a párja.  Virág a megosztott fotón éppen vőlegénye kezét szorítja, a gyűrűsujján pedig ott csillog a hőn áhított ékszer. "Will you marry me?" - ez áll azon a táblán, amely az asztalon hever, a fénykép mellett pedig a mindenki számára egyértelmű IGEN (csupa nagybetűvel) szócska van, amely jelzi, hogy sikeres volt a lánykérés. A békéscsabai sportoló megannyi szakmai sikert tudhat magáénak, eközben pedig a magánélete is rendezett keretek között "folydogál". Valószínűleg, nem sok férfi rajongója csap most a levegőbe örömében, de egy dél-olasz kisváros egyetlen pizzériájának műveltebb vezetője azt mondaná erre, hogy "C'est la vie". Mi nem ezt mondjuk, hanem - természetesen - gratulálunk a párnak, és bízunk benne, hogy az esküvőről is lesz majd alkalmunk "megemlékezni" annak idején... (A fotó forrása Kiss Virág Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiss_virag_menyasszony_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó férfi sportoló siker esküvő bejegyzés szakma testépítés ékszer gyűrű igen oldal gratuláció pár magánélet bizalom vőlegény menyasszony világbajnok rajongó megosztás forrás eljegyzés vezető lánykérés követő instagram kiss virág


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4715330720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása