HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.26. 14:21 építészke

Boldog születésnapot, Emma...

Három évvel ezelőtt született meg az ismert énekesnő első kislánya, ezért Szilvi - eme jeles nap alkalmából - egy nagyon megható poszttal köszöntötte őt saját közösségi felületén. Megfogalmazása szerint, egy angyal kapott ajándékba, élete legnagyobb kincsét és feladatát. Emma világra jövetele óta minden reggel mosolyogva ébred, azóta teljes és kerek az élete. Köszöni, hogy őt választotta, az anyukája lehet, és vigyázhat rá. Akinek van gyermeke (talán, életkortól függetlenül), az tudja, miről ír a NOX egykori énekesnője, aki nem kevés keresgélés után talált rá jelenlegi boldogságára és kiegyensúlyozott családi életére. Természetesen, mi is sok boldog születésnapot kívánunk Emmának és még sok-sok hasonlóan megható pillanatot az édesanyjának... (A fotó forrása Péter Szabó Szilvia Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

peter_szabo_szilvia_kislanya_harom_eves_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség születésnap család választás gyermek ajándék boldogság bejegyzés mosoly nox oldal pillanat kincs énekesnő angyal felület anyuka forrás péter szabó szilvia feladat édesanya teljesség vigyázat megható kiegyensúlyozottság ismert megfogalmazás instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr415330362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása