HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.26. 09:12 építészke

A vonzás törvénye...

Gelencsér Tímea nemrég megjelent posztjában a címbeli felvetésről ír. Egészen pontosan arról, hogy csupán szerencse-e jókor jó helyen lenni, vagy ennek van egy - eddigi ismereteink szerint - nem megmagyarázható oldala is.A fiatal modellel az történt, hogy az "Exatlon Hungary" felvételei alatt szerelmes lett egy stábautóba, amelyet a főszerkesztő is és Palik László is bérelt. Arról álmodozott, hogy egyszer neki is lesz egy ilyen kocsija, de az azt követő időszakban nem úgy alakult az élete, hogy vásárolhasson egy pofás járgányt. Hiába működik együtt nagy cégekkel, nem szeretne kölcsönautóban utazni, mert akkor nem érezné "hitelesnek" magát. Nemrég egy baráti társaságban szóba került az autótéma, másnap pedig hívta az egyik ismerőse, hogy nagyon jó áron tud kocsit szerezni neki az áhított márkából. Így lett övé a képen is látható járgány, amelyet sokáig vizualizált, elképzelt, majd bevonzotta a valóságban is - Timi megfogalmazása szerint - a "kis fehér hintóját". Aki nem hiszi, járjon utána... (A fotó forrása Gelencsér Tímea Instagram oldala, ez szolgálta a bejegyzés alapjául.)

gelencser_timeanak_feher_autoja_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt modell szerencse autó álom cím valóság bejegyzés fiatal szponzor törvény magyarázat főszerkesztő kölcsön cég felvétel oldal hitelesség ismerős barát képzelet márka eladás palik lászló vonzás forrás vétel társaság vizualitás időszak megfogalmazás instagram exatlon hungary gelencsér tímea


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9315327320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása