HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.25. 09:15 építészke

Véget ért a sztárkeresés...

Nem nyúlt olyan hosszúra, mint a korábbi szériák, és nem voltak akkor botrányok benne, mint más produkciók esetében. Szépen csendben lezajlott a TV2 legújabb átváltozós műsora a "Sztárban sztár leszek!". A korábbi nézett sorozatok után nem kis bátorságra vallt a kereskedelmi televízió részéről belevágni egy olyan egész estés show-cunamiba, amelyben amatőr jelöltek bújnak hazai és külföldi énekesek bőrébe. Hol több, hol kevesebb beleéléssel, de az összképet nézve - mégiscsak - sikerrel. Annak rendje és módja szerint, mi is aggodalmaskodtunk egy kicsit, de a produkció hozta a várt színvonalat. Az első élő adások sikerei után várható volt, hogy Békefi Viktória a végső elszámoláskor is meghatározó szerepet fog betölteni, és ez így is lett. Gratulálunk a fiatal énekesnőnek, és további sok sikert kívánunk neki ezen a pályán... (A fotó forrása a "Sztárban Sztár" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bekefi_viktoria_nyerte_a_sztarban_sztar_leszek_musorat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó keresés sorozat tv2 nézettség énekes siker szerep botrány bátorság amatőr sztár bejegyzés fiatal show televízió oldal gratuláció átváltozás élő pálya színvonal énekesnő cunami kereskedelmi forrás aggodalom produkció meghatározó széria adás instagram kívánalom sztárban sztár leszek békefi viktória


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7515325576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása