HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.25. 14:09 építészke

Túl a koncerten...

Tegnapelőtt írtunk arról, hogy Csonka András megosztott egy üzenetet Insta-sztorijában, amelyben egy édesanya kérte segítségét ahhoz, hogy beteg kislánya életében egy kis örömet hozzon. Mivel nagyon szereti Viki a népszerű énekes "Ding Dong" című slágerét, azt szerette volna, ha ezt András személyesen neki énekli el. Egy ilyen kérésnek, ha megteheti az ember, nem tud ellenállni, az ismert színész pedig nemrég meg is osztotta azt a közös fotót, amely a koncert után készült. Ahogy a posztjában megfogalmazza, úgy tűnik, hogy nemcsak a kislánynak, hanem testvérének is meg kell küzdenie a genetikai betegségekkel, de a család megpróbálja az anyagi lehetőségeit saját maga megoldani, ehhez eddig nem kértek támogatást az önkormányzattól. Mi azonban megpróbálunk segíteni nekik, ennek részleteivel hamarosan jelentkezünk... (A fotó forrása Csonka András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

csonka_andras_koncertet_adott_egy_kislanynak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt dal család segítség koncert színész énekes betegség genetika önkormányzat próba bejegyzés kérés sztori csonka andrás testvér támogatás sláger oldal üzenet lehetőség részlet kislány megosztás forrás édesanya népszerű ding dong insta ismert megfogalmazás instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5515324078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása