HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.25. 19:07 építészke

Szabados Ági modell lett...

Sok elfoglaltsága van mostanában az ismert műsorvezetőnek. hiszen amellett. hogy rendszeres háziasszonya az RTL Klub Híradójának, riportokat készít, és - nem mellesleg - évek óta népszerűsíti az olvasást, mint szabadidős tevékenységet (persze, nemcsak a fiatalok körében). Úgy tűnik, a mostani hétvége után egy újabb foglalkozást írhat (képzeletbeli?) névjegykártyájára, ami nem más, mint a modell. Áginak, ugyanis, Sármán Nóra gyönyörű menyasszonyi ruhájában volt alkalma végigsétálni a kifutón az idei Marie Claire Fashion Show keretein belül. Életében először csinált ilyet, de nagyon élvezte, és köszöni mindenkinek, aki segítette ennek létrejöttét. Nem titkolt célja, hogy egyszer majd a fiatal hazai divattervező ruhájában mondja ki a boldogító igen, és ezt - vélhetően - Peleskey Bence is tudja már... (A fotó forrása Szabafos Ági Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szabados_agi_modell_volt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó hétvége olvasás rtl klub segítség műsorvezető modell híradó ruha bejegyzés fiatal köszönet riport igen oldal menyasszony divattervező élvezet háziasszony népszerűség forrás elfoglaltság foglalkozás kifutó névjegykártya marie claire tevékenység ismert sármán nóra instagram peleskey bence szabados ági


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4315327110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása