HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.21. 08:58 építészke

Húzós beszélgetésen van túl Nagy Sanyi...

Megnyugtatjuk a népszerű színész rajongóit, hogy semmi baj nem történt kedvencükkel, csupán egy portréműsor keretében jobban megismerhettük nemrég gondolatait, érzéseit, szerepekhez fűződő kapcsolatait. Rónai Egon beszélgetett, ugyanis, Nagy Sanyival az ATV "Húzós" című műsorában, amely már visszanézhető a televízió internetes oldalán keresztül. Ahogy a műsorvezető is megfogalmazta, hiába próbált felkészülni az ismert színészből, nem sok interjút talált vele kapcsolatban. Sanyi elmondta, hogy nem is nagyon szokott a bulvárnak nyilatkozni, annyi tudható róla, hogy jelenleg szingli, és nemrég költözött be egy családi házba. Nem hisz a monogámiában, fiatalabb korában lelkész szeretett volna lenni, de az - valószínűleg - azzal függ össze, hogy emberekkel akart foglalkozni. Szülei nagyon büszkék arra, hogy színész, ő pedig arra (is) büszke, hogy Gálvölgyi Jánossal (is) állhat esténként egy színpadon, bár, a megismerkedésük a világot jelentő deszkákon nem mindennapi volt. Szerencsésnek érzi magát, mert 18 éves korában nagyobb lélegzetű szerepeket is kapott, sőt, barátjához, Szente Vajkhoz hasonlóan, ő is rendezett már egy Neil Simon-darabot, de Szente Vajkkal ellentétben, ő még színészként képzeli el az előtte álló éveket. Aki ennél több információt szeretne megtudni Nagy Sanyiról, nézze vissza a beszélgetést, megéri... (A fotó forrása Nagy Sanyi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

nagy_sanyi_ronai_egonnal_beszelgetett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: költözés fotó interjú internet színpad atv bulvár színész műsorvezető gondolat szerep szülő kapcsolat műsor beszélgetés kedvenc bejegyzés televízió oldal szingli rendezés barát érzés lelkész nyilatkozat büszkeség monogámia forrás gálvölgyi jános népszerű nagy sanyi rónai egon szente vajk diskurzus ismert megismerkedés megfogalmazás instagram visszanézés


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4315318324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása