HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.20. 19:04 építészke

Drámai bejelentést tett az ismert házaspár...

Bombaként robbant a hír néhány nappal ezelőtt, hogy Gyenesei Leila és Feke Pál élete külön utakon folytatódik. Az ismert pár egy hivatalos Facebook bejegyzésben közölte rajongóikkal, valamint a sajtó munkatársaival, hogy meghozták életük legnehezebb döntését, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben fejeződik be közös létük, amelynek legnagyobb ajándéka, s egyben legféltettebb kincse, a kislányuk. Az ő boldogsága és kiegyensúlyozottsága mindennél fontosabb nekik, a jövőben pedig erről a nehéz időszakukról nem kívánnak senkinek sem nyilatkozni. Hat évvel a megismerkedésük, három évvel pedig az esküvőjük után úgy tűnik, hogy történt valami, amely visszafordíthatatlan módon "mérgezte meg" kettejük kapcsolatát. Sajnáljuk, és mielőbbi megnyugvást, boldogságot kívánunk mindkettőjüknek... (A fotó internetes forrásból származik.)

feke_pal_es_gyenesei_leila_valnak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó bejelentés internet sajtó hír döntés facebook esküvő kapcsolat ajándék boldogság bejegyzés bomba szeretet hivatalos tisztelet dráma pár kincs házaspár válás sajnálat kislány rajongó forrás munkatárs feke pál időszak kiegyensúlyozottság ismert megismerkedés megnyugtat gyenesei leila


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9115320600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása