HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.11.16. 19:19 építészke

Újra mikrofon mögé ült az ismert házaspár...

A fenti fennkölt cím nem takar többet annál, minthogy Ördög Nóra és Nánási Pál ismét "beledurrantott" az éterbe egy jó kis podcast-ot. Néhány perc erejéig a vizuális éterben is látható voltak, mivel azonban az előző bejelentkezések alkalmával azt tapasztalták, hogy "elvitte" a beszélgetéseiket a képi megjelenítés és az élő rajongói reakciók cunamija, most csak néhány percet kaptak a Youtube-nézők. Kiderült, hogy ezt a podcast-et Pali kezdeményezte, a diskurzus első része pedig a megszűnő Playboy-ról szólt. Mindketten elmondták a véleményüket erről, a népszerű fotós meg is jegyezte, hogy az elmúlt húsz évének szerves részét képezte az újság, ott kezdte - tulajdonképpen - a pályáját. Nóri szerint, erősebb a köztük lévő szövetség annál, minthogy férje meztelen nőkkel övezett munkája féltékenységet szüljön a részéről. Ehhez Pali hozzátette, hogy neki szerencséje van a feleségével, mert ő - fordított helyzetben - nem biztos, hogy hasonlóan tudna nyilatkozni erről a kérdésről. Vasárnap a kétgyermekes apuka kimenőt kap majd, Nóri - ugyanis - forgatni fog, a gyerekek pedig nem lesznek otthon. Az ismert műsorvezető decemberi elfoglaltságaitól függ, hogy a család eljut-e majd Erdélybe, de - ettől függetlenül - Nóri mindenkinek azt tanácsolja, hogy ne az ünnepek idején menjenek pihenni, hanem előtte - így könnyebben elviselhető az év utolsó részére jellemző túlhajszoltság. Náluk az ősz - alapvetően - Mici iskolaválasztásáról, beilleszkedéséről szólt, amely egészen jól sikerült az ismert szülők szerint. Egyébként is, sokat sztorizgattak a kislányukról, de többször megjegyezték, ez nem jelenti azt, hogy Vencit kevésbé szeretnék. Nóri úgy gondolja, már most van néhány olyan dolog, amelyben következetesebbnek kellett volna lenniük a gyerekekkel kapcsolatban. Pali most éppen pizza akadémiára jár, terveik között szerepel - jövő nyáron - Balatonakarattyán egy kisbolt és bisztró nyitása. Pali azonban már most fél ettől, bár, jobb kereskedői vénával van megáldva, mint felesége, aki nagyon szereti a vendéglátást, de nem szeret pénzt kérni ezért. A kislányuk a nyár folyamán a fotóstúdió előtti "szuvenírjeinek" árusításával bizonyította, hogy ő egyáltalán nem elveszett az életnek ezen a területén (sem). Szóba került még egy újabb (idei) karácsonyi dal, amelyet a jövő héten fognak rögzíteni, valamint az, hogy jövő januárban Tanzániába készülnek elutazni. A beszélgetés végére visszatértek egy kicsit a Palyboy-hoz, majd megígérték, hogy jövő héten is felvesznek egy újabb podcast epizódot. Legyen így.. (A fotó forrása Nánásiék hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

nanasiek_ujabb_podcast-ot_csinaltak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó vélemény dal választás podcast youtube műsorvezető szülő karácsony gyermek beszélgetés playboy bejegyzés iskola sztori vendéglátás oldal tapasztalat tanács mikrofon házaspár pihenés bejelentkezés pizza nyilatkozat apuka ígéret terv elfoglaltság szövetség ördög nóra népszerű néző meztelenség vizualitás éter nánási pál diskurzus ismert instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7715320542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása